Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Ankerpunt bij valbeveiliging

 

Een ankerpunt wordt gebruikt bij elke doorsnee valbeveiliging. Dit is het punt waar de kabel aan vastzit. Deze worden vaak gebruikt door mensen die op platte daken werken, zoals dakdekkers of inspecteurs. Hiermee nemen ze het risico om te vallen van grote hoogte weg. Een welbekend nadeel van zo’n ankerpunt bij uw valbeveiliging is dat u hierdoor geen toegang heeft tot het gehele werkoppervlak. U moet het ankerpunt dus op een gegeven moment verplaatsen. Van dit nadeel zult u geen last meer hebben als u van het WireworkeR-systeem gebruikmaakt.

Een ankerpunt is bij onze valbeveiliging niet meer nodig

 

Omdat ons valbeveiligingssysteem wordt vastgezet met een band rondom het gebouw, is een ankerpunt niet meer nodig. In combinatie met de bovenste lijn van het systeem, wordt de constructie ‘verankerd’ door beide lijnen aan te trekken. Wanneer een lijn rondom het gebouw niet mogelijk is, kan er ook een andere verankering gekozen worden. Het WireworkeR-systeem wordt aan één gebruiker gekoppeld en werkt uitstekend op kleine oppervlakten.

Volg de training en leer met ons systeem omgaan

 

Wanneer u interesse heeft in ons systeem, nodigen wij u graag uit voor een complete training. Elke gebruiker wordt door ons opgeleid, zodat aan de normen van veiligheid wordt voldaan. Tijdens de training ontdekt u al snel dat u het systeem binnen een kwartier op kunt zetten en dat de materialen makkelijk verplaatsbaar zijn. Dit komt omdat het gemaakt is van lichtgewicht materiaal. Iedereen kan dus leren omgaan met ons systeem. Nadat u de training heeft gevolgd en u het valbeveiligingssysteem heeft aangeschaft, komen we jaarlijks bij u langs voor een grondige keuring. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en bel naar +31(0)76-549 48 90 of vul ons contactformulier in.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres:Schapendreef 64
4824 AM Breda
T:+31(0)76-549 48 90
E:info@wireworker.nl