Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Home ยป Beveiligingssysteem dak Breda

Beveiligingssysteem voor op het dak

Het is belangrijk dat u een betrouwbaar beveiligingssysteem gebruikt wanneer u op het dak werkt. Vanaf een hoogte van 2,5 meter is het zelfs wettelijk verplicht om gebruik te maken van de juiste beveiliging. Ons WireworkeR-beveiligingssysteem kunt u uitstekend gebruiken wanneer u op platte daken met een klein oppervlak werkt. Dit systeem is ontwikkeld en getest conform de EN 795B norm en is in overeenstemming met de Europese Richtlijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen (89/686/EEG).

Installeer ons beveiligingssysteem binnen een kwartier op elk plat dak

 

Het grote voordeel van ons beveiligingssysteem is dat u het binnen een kwartier op elk plat dak installeert. Dit kunt u zelfs in uw eentje gemakkelijk voor elkaar krijgen. Hiermee bespaart u een hoop tijd, want het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een steiger of het installeren van randbeveiliging duurt doorgaans veel langer. Bovendien bestaat het WireworkeR-systeem uit lichtgewicht aluminium, waardoor u alle onderdelen gemakkelijk optilt en vervoert.

Volg de training en ga aan de slag met ons systeem

 

Voordat u met ons systeem aan de slag kunt gaan, dient u een training te volgen. Tijdens deze training leert u veilig om te gaan met de valbeveiliging. Na een succesvolle afronding wordt u als gebruiker geregistreerd en ontvangt u automatisch garantie. Wij komen vervolgens ook jaarlijks bij u langs voor een grondige keuring en voor eventueel onderhoud. Heeft u interesse in het WireworkeR-systeem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of door ons contactformulier in te vullen.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl