Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Dak valbeveiliging Breda

De laatste jaren worden er steeds strengere eisen gesteld aan dak valbeveiliging. Met een systeem als WireworkeR weet u zeker dat u uw valbeveiliging voor werkzaamheden op het dak helemaal in orde hebt. Ons systeem is ontwikkeld door vakmensen die veel waarde hechten aan veiligheid. Kiest u ook voor optimale veiligheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op en kom meer te weten over onze mogelijkheden. 

 

Veilig werken op een plat dak dankzij valbeveiliging

 

Bij hoge en grote daken worden er gelukkig vaak al maatregelen genomen om te zorgen dat mensen hier niet vanaf vallen. Bij kleine daken is dit een ander geval. Daarom hebben we WireworkeR ontwikkeld. Dit systeem is geschikt voor platte daken met een maximum formaat van 7 bij 3 meter. Wat handig is, is dat er slechts één persoon nodig is om de WireworkeR op te zetten. Deze opbouw duurt slechts 15 minuten.

 

Nog meer voordelen wanneer u kiest voor WireworkeR als valbeveiliging voor uw dak

Moeten er op het gehele dak werkzaamheden worden uitgevoerd? Bijvoorbeeld voor het plaatsen van dakbedekking? Daarvoor is het belangrijk dat uw hele dak bereikbaar is. Met WireworkeR is dit mogelijk. Er worden namelijk geen ankerpunten gebruikt op het dak of de rand. Het hele dak is vrij bereikbaar. Bestel ons systeem of vraag meer informatie op door te bellen naar +31 (0)76-5494890.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl