Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Dakveiligheid Breda

Uit onze passie voor dakveiligheid hebben we WireworkeR ontworpen. Dit systeem biedt maximale bescherming voor iedereen die werkt op (kleine) platte daken. Met ons innovatieve systeem maken wij het makkelijk om te zorgen voor dakveiligheid. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u er alles over.

Hoe wij zorgen voor maximale dakveiligheid en minimale moeite

 

Laten we een ding voorop stellen, de dakveiligheid die u creëert met WireworkeR is maximaal. Deze techniek maakt het onmogelijk om van een hoogte naar beneden te vallen. Wat onze techniek nog voordeliger maakt, is dat het enorm handig is. U heeft het in minder dan 15 minuten opgebouwd. Ook in uw eentje. U vervoert het systeem gemakkelijk met een dakdrager. Wat ook niet onbelangrijk is: WireworkeR is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een steiger of randbeveiliging.

 

Ja, ik kies voortaan voor meer dakveiligheid dankzij WireworkeR

Gaat u ook voor het gemak en vooral de veiligheid die WireworkeR met zich meebrengt? Neem dan snel contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ook voor meer informatie of als u ons wat wilt vragen mag u ons altijd bellen. U bereikt ons via +31 (0)76-5494890.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl