Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Home ยป Hoogte valbeveiliging Breda

Gebruik op hoogte valbeveiliging Breda

 

Wist u dat u bij werkzaamheden vanaf een hoogte van 2,5 meter verplicht bent valbeveiliging te gebruiken? Door te werken met valbeveiliging, bent u ervan verzekerd dat u tijdens uw werk niet van grote hoogte zult vallen. Hierdoor gaat u met een gerust hart aan het werk. Bent u op zoek naar een betrouwbaar valbeveiligingssysteem? Dan bent u bij ons op de juiste plaats! Speciaal voor kleine oppervlakten, zoals carports en schuurtjes, hebben wij het WireworkeR-systeem ontwikkeld.

Zeker uzelf op grote hoogte door middel van onze betrouwbare valbeveiliging

 

Met ons flexibele systeem zekert u uzelf op verschillende hoogten en oppervlakten. Nadat u bij ons een training heeft gevolgd, kunt u het WireworkeR-systeem eigenhandig installeren en gebruiken. Dit is dus ideaal wanneer u alleen een klus wilt doen. Bovendien blijft het gehele werkoppervlak vrij, waardoor u niet steeds het systeem hoeft te verplaatsen. Dit scheelt u de nodige tijd en moeite.

Leer te werken met onze valbeveiliging

 

Werkt u veel op grote hoogtes en wilt u gebruikmaken van onze valbeveiliging? Voordat u ons systeem aan kunt schaffen, dient u een training te volgen. In deze training leert u te werken met het systeem. Al snel ontdekt u hoe gemakkelijk de installatie van het systeem is; het is namelijk binnen een kwartier op te zetten. Daarnaast zijn de delen van het systeem gemaakt van lichtgewicht aluminium, zodat iedereen het kan tillen en het makkelijk te vervoeren is. Wilt u graag een training volgen? Of wilt u eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op en bel naar +31(0)76-549 48 90 of vul het contactformulier in. 

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl