Selecteer een pagina

Nieuws

Vanaf september is het WireworkeR-systeem “op de markt”. Dat betekent dat iedereen die op hoogte werkt en het gehele werkoppervlak ter beschikking wil houden, voortaan beschermd kan worden.

WireworkeR onderscheidt zich van andere valbeveiligingen door de flexibiliteit (platforms tot 5 x 10 m, hoogte tot 3m), de snelheid van installatie (minder dan 15 min) en de volledige toegang tot het werkoppervlak; de veiligheidslijn (leeflijn) bevindt zich boven de persoon, er zijn geen onderdelen van het WireworkeR-systeem op het werkoppervlak.

WireworkeR-systemen zijn snel te installeren op bergingen, carports, garages en de uitbouw van een (woon)huis, maar ook op een container, dakbeschot of transformatorhuisje. Voor inspectie, onderhoud of voor het aanbrengen van dakbedekking of coating op een dak of container, is WireworkeR de meest tijd-efficiënte oplossing.

Neem contact op voor een demonstratie, we laten graag zien hoe WireworkeR helpt om ongevallen bij het werken op hoogte te voorkomen.

.

Juli 2019; certificering WireworkeR een feit!

Op 10 juli 2019 hebben we, na een lange periode van testen en verbeteren van het WireworkeR-systeem, de officiële EU typegoedkeuring en certificaat ontvangen.

Onze systemen voldoen aan de EN 795B norm, verordening (EU) 2016/425 van het Europees Parlement en zullen een CE-markering hebben.

De EN 795-norm is een typegoedkeuring. Dit houdt in dat tests door een gecertificeerde keuringsinstantie hebben uitgewezen dat het product voldoet aan hetgeen in de norm is gesteld. Zo dient het geïnstalleerde product een val van 2,5 meter van een persoon van 100 kilo te kunnen weerstaan, evenals een statische belasting van 1.200 kilo voor een duur van drie minuten.

Toepassing WireworkeR op container