Selecteer een pagina

Maximale bescherming, maximaal bereik

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Home » Over ons

Over ons

De WireworkeR-organisatie is opgericht in 2017 en wordt geleid door Erwin van Eck en John van Haperen. Naast WireworkeR BV is ook Small Roof Solutions (SRS BV) opgericht, een organisatie die zich richt op het bedenken, ontwikkelen en toepassen van oplossingen voor kleine daken en platforms. Tot SRS BV behoort ook Prefabdak BV, dat zich richt op de vervaardiging van prefab-daken voor bergingen.

 

John van Haperen

John heeft jaren geleden het dakdekkersbedrijf van zijn vader, Totaaldak Dakbedekking BV, overgenomen. Hij heeft op basis van zijn ervaring met het werken op hoogte een oplossing gezocht voor het probleem van veilig werken op een klein dak en is de bedenker van het eerste ontwerp van de WireworkeR. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van Prefabdak.

Erwin van Eck

Erwin is mede-oprichter van WireworkeR en houdt zich bezig met de ontwikkeling van de organisatie. Erwin heeft ruime ervaring in het opzetten en ontwikkelen van organisaties, in zowel industrie als dienstverlening. Daarnaast is hij eigenaar van een organisatieadviesbureau, Thexton Armstrong België. Thexton Armstrong  richt zich op eigenaren/zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen die meer (winst, tijd voor zichzelf, plezier in ondernemen) uit hun bedrijf willen halen.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons product

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht