Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Randbeveiliging op een dak in Breda

Er wordt vaak gebruikgemaakt van randbeveiliging op een dak door mensen die op grote hoogte werken. Op die manier kunnen bijvoorbeeld dakdekkers veilig te werk gaan, zonder het risico te lopen van het dak te vallen. Het installeren van randbeveiliging op een dak kan echter veel tijd in beslag nemen. Wanneer u voornamelijk werk verricht op kleine oppervlakten is het daarom niet rendabel om randbeveiliging te gebruiken. Het installeren ervan kost doorgaans meer tijd dan de klus zelf. Kies daarom voor een eenvoudig te installeren en betrouwbaar valbeveiligingssysteem.

Zonder randbeveiliging toch veilig op het dak

 

Met het WireworkeR-systeem kunt u ook zonder randbeveiliging veilig het dak op. Dit systeem hebben wij speciaal ontwikkeld voor de kleinere oppervlakten (tot 7,5 m x 3,5 m). Elk individu kan met dit systeem aan de slag nadat hij of zij onze training met succes heeft afgerond. Tijdens de training ontdekt u dat eenieder in slechts een kwartier het systeem eigenhandig kan installeren. Hiermee wint u dus veel tijd in vergelijking met randbeveiliging. Bovendien is het WireworkeR-systeem gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor het gemakkelijk te tillen en vervoeren is.

Kiest u ook voor efficiëntie?

 

Veel mensen die op relatief kleine platte daken werken, hechten veel waarden aan efficiënt werken en hebben daarom al gekozen voor het WireworkeR-systeem. Ook bespaart u een hoop tijd en geld als u kiest voor deze constructie. Het systeem is namelijk binnen een kwartier geïnstalleerd, waarbij men geen hulp behoeft van anderen. Bovendien blijft het werkoppervlak volledig toegankelijk, omdat de veiligheidslijn zich boven u bevindt. Heeft u interesse in ons systeem of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u daar te bellen naar +31(0)76-549 48 90 of door ons contactformulier in te vullen.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl