Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Home » Tijdelijke valbeveiliging Breda

Tijdelijke valbeveiliging Breda

Tijdelijke valbeveiliging voor op een plat dak is ideaal wanneer u slechts voor korte tijd bezig bent op een dak. Denk hierbij aan het keuren van een dak of het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Speciaal voor deze situaties hebben wij WireworkeR ontwikkeld. Deze innovatieve technologie zorgt er voor dat u en uw medewerkers beveiligd zijn tegen het vallen van een hoge constructie.

 

Hoe werd tijdelijke valbeveiliging voor een plat dak vroeger uitgevoerd.

 

Er zijn verschillende manieren om u te beveiligen tegen een val van een dak. Voorheen werd er bijvoorbeeld een steiger rondom het dak geplaatst of werd er gebruikgemaakt van randbeveiliging. Deze methodes bleken in de praktijk onhandig vanwege de lange opbouwtijd, hoge kosten en omdat ze lastig te vervoeren waren. Ook was de dakrand niet altijd vrij beschikbaar, waardoor werkzaamheden werden beperkt.

 

Waarom WireworkeR de beste tijdelijke valbeveiliging voor een plat dak is

 

Traditionele vormen van tijdelijke valbeveiliging voor een plat dak bleken niet bepaald efficiënt. Dit kan anders, vonden wij. Daarom hebben we WireworkeR ontwikkeld. Dit innovatieve systeem bouwt u in minder dan 15 minuten op en doet u eenvoudig in uw eentje. De dakrand blijft beschikbaar en heeft u een dakdrager of aanhanger, dan neemt u de WireworkeR eenvoudig zelf mee. Nog een voordeel, is dat de kosten aanzienlijk lager liggen dan bij traditionele valbeveiliging systemen.

 

Maakt u binnenkort gebruik van WireworkeR?

Met oog op veiligheid en efficiëntie hebben wij ons nieuwe systeem voor tijdelijke valbeveiliging op een plat dak ontwikkeld. Heeft u interesse in dit innovatieve systeem? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor belt u naar +31 (0)76-5494890.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl