Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Valbeveiliging dak Breda

Goede valbeveiliging is essentieel voor iedereen die op het dak werkt. Iedereen die op hoogte werkt moet immers goed beveiligd zijn tegen het vallen van die hoogten. Uit passie voor deze veiligheid, hebben we het WireworkeR systeem ontwikkeld. Deze valbeveiliging voor werken op het dak is snel en gemakkelijk te installeren en biedt de veiligheid die u nodig hebt om op hoogte te werken.

 

Hoe werkt ons systeem voor valbeveiliging op het dak precies?

 

Het WireworkeR systeem is specifiek ontwikkeld voor werkzaamheden op kleine daken. Denk hierbij aan bergingen, carports, garages en de uitbouw van een woonhuis. Het grootste voordeel van onze valbeveiliging voor op het dak, is dat het de meest tijd-efficiënte oplossing is. Binnen een kwartier is het systeem door slechts één persoon te installeren. Het systeem is bijvoorbeeld te gebruiken voor inspectie, onderhoud of als u dakbedekking wilt aanbrengen.

 

Past u onze valbeveiliging binnenkort toe op uw dak?

 

Wordt er binnen uw bedrijf regelmatig op daken gewerkt? Bijvoorbeeld om deze te inspecteren of om dakbedekking aan te brengen? Dan is het een goed idee om te investeren in een WireworkeR systeem. Hoe dat precies werkt? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)76-5494890. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl