Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Valbeveiliging plat dak Breda

Er zijn verschillende vormen van valbeveiliging voor op een plat dak. Gaat het om een groot dak waar voor langere tijd werkzaamheden worden uitgevoerd? Of waar veel bezoekers komen? Voor deze situaties wordt er vaak randbeveiliging gebruikt. Wanneer het gaat om valbeveiliging op kleine platte daken waar werkzaamheden voor kortere tijd worden uitgevoerd, is WireworkeR het perfecte systeem.

 

Waarom ook ú goed moet nadenken over valbeveiliging op een plat dak

 

De laatste jaren zijn we ons met zijn allen steeds meer gaan bezighouden met veiligheid op de werkvloer. Steeds vaker worden er maatregelen genomen om de veiligheid te verbeteren. Denk aan het verplicht dragen van werkschoenen en een helm als u op een bouwplaats bent. Als er bij uw bedrijf veel op platte daken wordt gewerkt, is het belangrijk dat u goed nadenkt over valbeveiliging. Zo voorkomt u het risico dat een van uw medewerkers van hoogte naar beneden valt en alle gevolgen van dien.

 

Hoe werkt onze valbeveiliging voor platte daken precies?

 

U zet het WireworkeR systeem vast met een band rondom het gebouw. Door de lijnen aan te trekken, houdt het WireworkeR systeem uw gebouw als een tang in zijn greep. Nog voordat een persoon het gebouw beklimt, kan diegene worden vastgemaakt aan het systeem. Doordat de veiligheidslijn zich boven de persoon bevindt en strak kan worden aangetrokken, is het onmogelijk om naar beneden te vallen. 

 

Beveilig uw medewerkers voortaan met WireworkeR

Zoekt u naar een goede valbeveiliging om uw medewerkers te beschermen tegen een val van platte daken? WireworkeR is het systeem dat u zoekt. Kom meer te weten over ons systeem en de mogelijkheden om het te implementeren door te bellen naar +31 (0)76-5494890.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl