Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Valbeveiliging set Breda

Goede valbeveiliging is essentieel voor iedereen die op het dak werkt. Iedereen die op hoogte werkt moet immers goed beveiligd zijn tegen het vallen van die hoogten. Uit passie voor deze veiligheid, hebben we het WireworkeR systeem ontwikkeld. Deze valbeveiliging voor werken op het dak is snel en gemakkelijk te installeren en biedt de veiligheid die u nodig hebt om op hoogte te werken.

 

Wat zijn de voordelen van WireworkeR als valbeveiliging set?

Een van de grootste voordelen van WireworkeR, is dat de dakranden vrij blijven. U kunt dus zonder problemen werken op het hele dak. Nog een voordeel is de snelle installatie van het systeem. Waar reguliere valbeveiliging vaak meer dan een uur duurt om op te bouwen, duurt dit dankzij de WireworkeR slechts een kwartier. Heeft u een dakdrager of aanhangwagen? Dan neemt u de valbeveiliging set eenvoudig zelf mee. Een laatste voordeel zijn de kosten. Deze liggen aanzienlijk lager dan andere methodes voor valbeveiliging.

 

Meer weten over WireworkeR?

Heeft u een bedrijf waarbinnen er regelmatig op het dak wordt gewerkt? De WireworkeR is dan een belangrijke en vooral zinvolle investering. Om de WireworkeR te bestellen of meer informatie te ontvangen over het product neemt u contact op via +31 (0)76-5494890. Ook als u nog vragen heeft mag u ons via eerdergenoemd nummer altijd bellen.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl