Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Valbeveiliging is verplicht Breda

Wist u dat in het Bouwbesluit is opgenomen dat valbeveiliging op daken vanaf 2,5 meter hoogte verplicht is? Deze verplichting over valbeveiliging is opgenomen in het Bouwbesluit, zodat de veiligheid van mensen die op daken werken wordt gewaarborgd. Wanneer men ervoor kiest zich niet te zekeren, loopt men een te groot risico op ongelukken. In het Bouwbesluit staat daarom uitgebreid beschreven aan welke richtlijnen de valbeveiliging op een dak moet voldoen.

Valbeveiliging is verplicht, kies daarom voor de meest efficiënte oplossing

 

Aangezien valbeveiliging vanaf een hoogte van 2,5 meter verplicht is, zult u misschien op zoek zijn naar een efficiënte oplossing. Hier zijn wij u graag van dienst. Wij hebben namelijk een valbeveiligingssysteem ontwikkeld, speciaal voor kleine oppervlakten. Ons WireworkeR-systeem is bij kleine oppervlakten beter dan andere oplossingen, omdat:

  • U het (in uw eentje) in maar liefst 10 minuten tot een kwartier kunt installeren.
  • Het materiaal is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor het makkelijk te vervoeren is.
  • Het systeem erg flexibel is en op verschillende toepassingen gebruikt kan worden (platforms tot 7,5 m x 3,5 m en een hoogte tot 3 m).

Volg de training en ontdek de efficiëntie van onze valbeveiliging

 

Werkt u regelmatig op daken en wilt u zich op een efficiënte manier houden aan het Bouwbesluit door middel van betrouwbare valbeveiliging? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31(0)76-549 48 90. Wij vertellen u graag meer over het WireworkeR-systeem en plannen vervolgens een training met u in. Tijdens deze training leren we u om te gaan met ons systeem. Alleen wanneer u deze training succesvol afrondt, komt u in aanmerking voor ons product. Want veiligheid staat uiteraard altijd voorop!

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl