Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Veilig werken op daken Breda

Er wordt de laatste jaren steeds meer waarde gehecht aan veilig werken op daken. Wanneer een van uw werknemers een val maakt van een dak, brengt dat nare gevolgen met zich mee. Zo kampt de medewerker vaak met fysieke gevolgen en krijgt u te maken met financiële gevolgen. Alleen dit is al een reden om te zorgen dat al uw medewerkers veilig werken op daken. WireworkeR is hiervoor het ideale systeem.

 

Waarom veilig werken op daken eenvoudig is dankzij WireworkeR

 

Ons systeem kenmerkt zich door zijn eenvoud. U bouwt het in slechts 15 minuten op. Hiervoor is maar één persoon nodig. U vervoert het systeem eenvoudig met een dakdrager. Moet u het hele dak inspecteren? Of moet er dakbedekking over het hele dak worden aangebracht? Met WireworkeR is het mogelijk, want het hele dak, inclusief dakrand is vrij. En nog een voordeel: WireworkeR is financieel een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld randbeveiliging en een steiger.

 

Wilt u voortaan ook veilig werken op daken?

Stelt u, net als wij, veiligheid op de eerste plaats? Garandeert u uw medewerkers voortaan van optimale veiligheid? Neem dan contact op via +31 (0)76-5494890 en kom meer te weten over ons systeem en de mogelijkheden ervan. Heeft u nog vragen? Wilt u een bestelling plaatsen? Ook daarvoor mag u ons altijd contacteren.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl