Selecteer een pagina

Ontwikkeld voor/door vakmensen

Z

Snel te installeren

Snelle service

Veilig werken op hoogte

Veilig werken is een van de belangrijkste dingen voor bijvoorbeeld dakdekkers die op hoogte werken. Werkt u ook op hoogte en zoekt u naar een manier waarop u veilig kunt werken? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij begrijpen dat u liever niet het risico loopt van een grote hoogte te vallen, hoe stabiel u zich ook voelt. Bovendien is het vanaf een hoogte van 2,5 meter volgens de wet verplicht om valbeveiliging te gebruiken.

Veilig werken op hoogte met een beveiligingssysteem speciaal voor kleine oppervlakten

 

Wij hebben een betrouwbaar systeem ontwikkeld waarmee u veilig kunt werken op hoogte. Dit systeem is ontwikkeld en getest conform de EN 795B norm en is in overeenstemming met de Europese Richtlijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Het WireworkeR-systeem is geschikt voor kleine oppervlakten en eenmansklussen. U kunt deze dan ook in uw eentje binnen een kwartier installeren. Bovendien heeft u volledige toegang tot de werkoppervlakte, aangezien de veiligheidslijn zich boven u bevindt.

Volg de training en ga aan de slag

 

Wilt u graag veilig werken op hoogte door middel van ons valbeveiligingssysteem? Neem dan contact met ons op en bel naar +31(0)76-549 48 90. U kunt ook ons contactformulier invullen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en nodigen u uit om een training te volgen. Tijdens deze training leert u te werken met het WireworkeR-systeem, zodat we zeker weten dat u hier veilig mee leert omgaan. Rond u de training met succes af? Dan kunt u direct aan de slag!  

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wireworker

Adres: Schapendreef 64
4824 AM Breda
T: +31(0)76-549 48 90
E: info@wireworker.nl